Algemene Voorwaarden

Algemene huur- en annuleringsvoorwaarden

1. Wijze van betaling

1.1. Na ontvangst van de reserveringsbevestiging betaalt u binnen 14 dagen 50% van het totaalbedrag. Het resterende bedrag van 50% moet uiterlijk 3 weken voor aankomst zijn voldaan. Bij reservering binnen 30 dagen voor aankomst, voldoet u het volledige bedrag in 1 keer binnen een week na boeking. Specifieke details vindt u op de reserveringsbevestiging.

1.2. Bij niet tijdige betaling kan annulering van de reservering plaatsvinden.

1.3. Door het maken van een definitieve reservering middels e-mail of telefoon, gaat u
akkoord met deze huurvoorwaarden.

2. Annulering door huurder

2.1. Annuleringen dienen altijd per e-mail te worden doorgegeven. Hierop ontvangt u van ons een e-mail met een annuleringsbevestiging.

2.2. U kunt tot 8 dagen na het maken van de boeking kosteloos annuleren.

2.3. Bij annulering na 8 dagen na boeking en 3 maanden voor aankomst wordt 15% van de netto huurprijs in rekening gebracht.

2.4. Bij annulering tussen 3 maanden en 1 maand voor aankomst wordt 50% van de netto huurprijs in rekening gebracht.

2.5. Bij annulering tussen 1 maand en 1 week voor aankomst wordt 75% van de netto huurprijs in rekening gebracht.

2.6. Bij annulering korter dan een week voor aankomst wordt 100% van de netto huurprijs in rekening gebracht.

3. Annuleringsverzekering

Wij adviseren u indien de reservering gemaakt is, een annuleringsverzekering af te sluiten (bij uw eigen verzekeraar). Ook als u op korte termijn reserveert. U bent namelijk verplicht de huursom te allen tijden te voldoen, ook als u kort van tevoren wegens bijvoorbeeld ziekte uw vakantie moet annuleren of voortijdig af zou moeten breken. Middels uw annuleringsverzekering kunt u dan de (gedeeltelijke) huurprijs terugkrijgen. Wij kunnen u geen  annuleringsverzekering aanbieden.

4. Huisdieren en roken

Huisdieren zijn in onze vakantiewoning niet welkom. Het is tevens niet toegestaan te roken in de woning.

5. Aankomst en vertrek

5.1. Op de aankomstdag kunt u de vakantiewoning betrekken vanaf 15.00 uur. De woning moet uiterlijk voor 20.00 uur betrokken worden, indien er geen andere afspraken zijn gemaakt. Als u niet op tijd kunt aankomen, dient u dit tijdig mede te delen.

5.2. Op de vertrekdag dient u de woning uiterlijk om 10.00 uur bezemschoon te verlaten.

6. Verplichting verhuurder

6.1. De verhuurder is verplicht om de vakantiewoning vanaf 15.00 uur schoon en in goede staat aan de huurder ter beschikking te stellen.

6.2. De verhuurder zal alle voorkomende defecten die van belang zijn voor een aangenaam verblijf zo snel mogelijk verhelpen. Mits deze niet bewust door huurder zijn veroorzaakt.

7. Huisregels

7.1. Het aantal van 2 personen is het maximaal aantal personen dat toegestaan is in de vakantiewoning. Het is niet toegestaan gasten te laten overnachten in de woning. Bij overschrijding van het maximaal aantal van 2 personen, zijn wij gerechtigd de reservering te ontbinden met onmiddellijke ingang.

7.2. U als huurder zal de woning netjes bewonen en schoonhouden.

7.3. Het is niet toegestaan (geluids) overlast te veroorzaken aan de omgeving. Tussen 22.00 uur 's avonds en 8.00 uur 's ochtends dient de nachtrust van de naburige gasten in acht genomen te worden. Bij zeer ernstige hinder zijn wij gerechtigd de reservering te ontbinden met onmiddellijke ingang.

7.4. De woning dient u bij uw vertrek netjes en bezemschoon op te leveren. De officiële eindschoonmaak zal door ons worden uitgevoerd. Hiervoor heeft u verplichte schoonmaakkosten betaald.

8. Aansprakelijkheid van de huurder en de verhuurder

8.1. Tijdens uw aanwezigheid in de vakantiewoning bent u volledig aansprakelijk voor de woning, de inrichting en alle bijbehorende zaken. De door u veroorzaakte schade of vermissing dient u tijdens uw verblijf te vergoeden.

8.2. Het verblijf in de woning is volledig op eigen risico.

8.3. Wij zijn niet aansprakelijk voor verlies, diefstal, schade of letsel die tijdens of als gevolg van een verblijf in de woning is ontstaan.

9. Ontbinding

In de volgende situaties mogen wij de reservering ontbinden:

  • Als een dag voor aankomst de netto huurprijs niet is betaald.
  • Als u op de aankomstdag voor 20.00 uur ’s avonds niet bent aangekomen en wij hiervan niet op de hoogte zijn gesteld.
  • Als u de vakantiewoning voortijdig verlaat.
  • Als u de verplichtingen uit deze voorwaarden niet nakomt.

Klaar om te boeken?

Is de woning nog vrij wanneer je wenst te komen? Vraag dan meteen een reservering aan.
Of heb je toch nog wat vragen? Geen enkel probleem! Die kun je ook gewoon stellen.
Wat moet je daarvoor doen?

Neem contact op